Bokning, Priser och Flyg

Hur du bokar våra resor

IMG_1408Alla Joyful Journeys Yoga Holidays resor bokas genom InshapeTravel. Du kan gå in på deras hemsida här, välj sen den resa du vill åka med på och klicka vidare på BOKA RESA.

 

Kostnaderna för resorna ligger mellan 8900 kr och 9900 kr. Du hittar mer information om datum och pris för resorna till Bali och Borneo på InshapeTravels hemsida.

Detta ingår i priset

  • Logi i dubbelrum (singelrum går att ordna för en extra kostnad)
  • Vegetarisk frukost, lunch och middag
  • Utflykter (se respektive resa)
  • Yoga och mediation varje morgon och kväll
  • Personlig meditations vägledning om så önskas
  • Föredrag om yoga, meditation och yogisk kost
  • Transfer till och från flygplatsen (endast Borneo)
  • Traditionell Massage (endast Borneo)

IMG_1409(Flygbiljett, transfer på vissa resor, extrautflykter och eventuella inträden ingår inte i priset)

Boka en vecka extra

Möjlighet att stanna kvar en vecka extra på Borneo finns. Du kan då bo på Nuluhon Garden Retreatcenter. Du betalar runt 400 kr per natt inklusive tre mål mat. Det finns även möjlighet att åka på en tre dagars utflykt till en paradisö med korallsand och turkost hav där du bor precis vid havsbrynet i hus på styltor. Läs mer under Borneo fliken. Det finns även möjlighet att stanna en vecka till på Santi Mandala Villa och Spa på Bali. Varje natt kostar runt 650-700 kr inklusive tre mål mat. Även där finns chans att åka till paradisön, Gili Air ett par dagar.

Resegaranti

Genom Inshape Travel har du full resegaranti på din resa. Läs mer om resegaranti och vad det innebär.

Hur flyger man och hur gör man med transfer?

resväskaBorneo Du flyger till Kota Kinabalu som ligger på Borneo, Sabah, Malaysia. Där hämtar vi upp dig på flygplatsen. Bra och billiga flygresor går att hitta på www.flygresor.com.  En direkt resa till Kota Kinabalu kan bli lite dyrt. Ett alternativ är att  flyga till Bangkok, Singapore eller Kuala Lumpur och därefter  flyga med AirAsia till Kota Kinabalu. Biljetten till Kuala Lumpur eller Singapore brukar ligga på runt 6000 kr. Från Kuala Lumpur till Kota Kinabalu med AirAsia brukar ligga på runt 600 kr. Transfer ingår.  Nuluhon Garden Reteat House ligger ca 30 min från flygplatsen

Bali När du flyger till Bali kan du också hitta resor hos flygresor.se. Du flyger till Denpasar. För den som är äventyrlig kan du prova att åka med AirAsia från en av de större ställena i Asien så som Singapore, Kuala Lumpur eller Bangkok. Transfer ingår inte i priset men vi kan hjälpa dig att arrangera transfer. Det tar ca 1 timma från flygplatsen till Santi Mandala Villa och Spa. Transfer kostar runt 350-400 kr för en bil tur och retur.

Har du några frågor om flyg och bokning? Hör av dig! Du kan även få hjälp från Inshape Travel med att boka flyg.  Klicka här för att komma till deras onlinebokning.