Om Oss

Joyful Journeys Yoga Holidays leds av Didi Ananda Samprajina som år 2000 dedikerade sitt liv till att bli yoganunna och meditationslärare inom Ananda Marga rörelsen som har två grundpelare – skapa en bättre värld genom service och medmänsklighet samt att lära känna sin inre natur och djupaste jag genom meditation.

Hon genomgick en intensiv träning under nästan fem års tid, då hon hade mycket lite kontakt med omvärlden, studerade yogisk filosofi samt praktiserade yoga och meditation 6-7 timmar per dag.

Sedan hon blev klar som yoganunna har hon undervisat i yoga och meditation runt om i världen, bland annat i Taiwan, Ryssland, Kalifornien, Malta, Borneo och Bali. Hon har även startat upp och drivit olika välgörenhetsprojekt i olika länder. För närvarande driver hon en eftermiddagsskola på Bali där barnen får lära sig engelska och får chans till ett bättre liv. Överskottet från yogaresorna används för att utveckla dessa välgörenhetsprojekt. Genom att delta på en yogaresa är du alltså också med och stöttar Ananda Margas välgörenhetsarbete.
 
Hon är även clown och nuförtiden kallar hon sig en “kosmisk clown”. Innan Didi valde att viga sitt liv till yoganunna inom Ananda Marga, utbildade hon sig under tre år i Danmark och USA i clown och fysisk teater. Detta ligger nu i grunden i all undervisning och gör hennes kurser roliga och inspirerande. Många av deltagarna har uttryckt att dom känner sig trygga att bli ledda av Didi och kan därför slappna av ett snäpp djupare. Samt att dom upplever att resorna är fyllda av värme och kärlek.
 
  • Ananda Marga Yoga och Meditationslärare genom Ananda Marga Pracharaka Samgha – 5 års intensivutbildning
  • Certifierad Yogaterapeut för Kaoverii Kristine Weber hos Subtle Yoga YA E- 500RYT
  • Certifierad Yogalärare genom Ananda Marga Yoga Teachers Training YA 200 RYT
  • Diplomerad instruktör i MediYoga genom Institutet för Medicinsk Yoga Stockholm
  • Certifierad Yinyogalärare för Sebastian och Murielle Pucelle hos With-Yin Yoga
  • Certifierad Enneagram Coach I Köpenhamn