Om

Didi Photo color

Vem driver Joyful Journeys Yoga Holidays?

Joyful Journeys Yoga Holidays drivs av Didi Ananda Samprajina (Didi) som sedan 15 år tillbaka har undervisat i yoga och meditation runt om i världen, bland annat i Taiwan, Sverige, Ryssland, Kalifornien, Malta, Bali och Borneo, Kota Kinabalu.

År 2000 dedikerade hon sitt liv till att bli yogisk nunna och meditationslärare inom den sociala samt andliga välgörenhets och yoga rörelsen Ananda Marga.

Ananda Margas läror handlar om att på ett balanserat och vetenskapligt sätt utveckla sig själv som människa genom yoga och meditation samtidigt som man genom välgörenhet ger en hjälpande hand till sina medmänniskor här på jorden.

– Didi genomgick en rigorös Ananda Marga yogaträning, helt isolerad från omvärlden i fyra år och med ett djupt och intensivt praktiserande av yoga och meditation varje dag.ryt500

– 2003-2004 drev Didi Yoga House i Gamla Stan i Stockholm.

– Didi är certifierad Yoga Terapeut genom Yoga Alliance,  E- 500RYT. Hon studerade med Kaoveri Weber på Subtle Yoga i Asheville, North Carolina.

– Hon är även diplomerad instruktör i MediYoga. Hon har studerat vid Institutet för Medicinsk Yoga i Stockholm. 

– 2013 blev hon Yinyogalärare med Sebastian Pucelle och Murielle Burellier som driver With-yin yoga och undervisar runt om i Asien och Europa.

– Hon är även clown och nuförtiden kallar hon sig en kosmisk clown. Innan Didi valde att viga sitt liv till yogisk nunna inom Ananda Marga rörelsen, utbildade hon sig under tre år i Danmark och USA i clown och fysisk teater. Detta ligger nu i grunden i all undervisning och coachning och gör hennes kurser roliga och inspirerande.

– För närvarande studerar Didi med David Frawley till att bli Ayurvedisk livsstilskonsult samt driver hjälpprojekt och “wellness center” på Bali.