Gästbok

Vad våra resenärer har tyckt:

BALI 2013

Kära Didi. Tack för en skön yoga och detox vecka. Du är ju verkligen närvarande för varje deltagare – du ger också yogan ett ansikte för varje enskild individ. Personifierad yoga eller personlig yoga för mig – som passar mig under en mycket proffsig, empatisk och god vägledning. Landih Ashram med sin familj är underbara! Yogan är en gåva, tack!

Stor Yoga Kram, Parul.

En annorlunda resa! Tack… Jag sätter Borneo på min lista! 🙂 Bra yoga – Bra instruktioner. Tack!

Tina

Tack för en härlig vecka. Det har varit intressant och lärorikt med både den inre och den yttre resan.

Stor varm Kram, Kerstin

Didi! Tusen tack för en underbart härligt fantastisk yogavecka! Tacksam för att jag fick vara med på denna vecka och få öppnat upp fler sinnen i själ och hjärta. “Adventourous” var mitt sista kort och det är vad det ska bli i mitt “nya” liv.

Namaskar, Lotta

Hej! Sista dagen idag på yoga + detox som har gått jättefort. Det har varit härliga dagar med sköna kroppsrörelser och värdefull meditation. Min kropp har tillgodogjort sig detoxen! 🙂 Tack!

Namaskar, Anette

Vårt varmaste tack för en underbar resa i kropp och själ. Vi har uppskattat varenda minut av att få bara vara, balsam för kropp och själ. Du har gett oss inspiration att fortsätta sin egen väg och vi känner oss väl rustade att möta vintern i kalla nord.

Namaskar Susanne och Marie

Tack Didi för en fantastisk resa!

Annika

Tack Didi för att du har hjälpt mig att nå djupare i min meditation. En härlig resa utöver det vanliga både geografiskt och i det inre. Ditt härliga tålamod och vänliga ansikte.

Kramar Christine

Detta var precis en resa jag behövde just nu. Jag har mött många fantastiska människor, fördjupat min yoga/meditation. Tack för att du finns och den inspiration du sprider.

Börje

Ett stort tack för en fantastisk och väldigt inspirerande tid på Bali. Jag har mått väldigt bra under veckan och det är delvis tack vare det ljus och glädje som du sprider genom att vara den du är. Du har en väldigt fin empatisk livssyn som gör att alla i din närhet mår bra. Blandningen av yoga, meditation, vegetarisk kost och detox på ashramet gav mig jättemycket. Jag kände många positiva effekter i både kropp och sinne. Mer harmoni och ett större lugn. Ett stort tack som sagt!

Jeremias

Hade förväntningar på denna resa/äventyr. Har på alla plan fyllt dom. Tacksam och lycklig! Tack Didi! Ditt Baba Nam Kevalam kommer att fortsätta i mitt huvud.

Namaskar AnnCharlott

Stort kärleksfullt TACK, Didi. För denna andliga resa där du med kärlek och kunskap fyllt mig med andlighet. Jag kom hit mycket utmattad. Känner mig nu mycket påfylld. Denna underbara plats med alla underbara människor och framför allt få möta och uppleva dig, Didi har gett mig så mycket så jag inte har överblick över allt idag. Att få uppleva och umgås med dig, din otroliga kärlek till människor, till mig, av att alltidbli sedd. Ditt fantastiska välgenomtänkta program dessa två veckor! Vilken planering! Dagar fyllda till max och jag har blivit påfylld av all. Känner stor kärlek till dig Didi som har givit mig allt detta på Bali. Ledarskap är för mig att tillåta, se andra människor växa och bara vara sig själv som ledare. Du, Didi, du är för mig en sann, god ledare. Lycka till i din fortsatta kursverksamhet!

Carina

KROATIEN 2013

2013-04-25 10.20.26

Tack för en supervecka. Har lärt mig mycket från dig och om mig själv. Detta har varit en inre resa för mig. Du är en härlig människa.

Kram från Grethe.

Vänlighet, öppenhet, acceptans och en bit av mig själv har jag mött den här veckan. Tack Didi för att du finns och vill ägna dig åt detta.

Inger

Tack Didi för en spännande inre och yttre resa. Många ideer och tankar att ta med sig på livets fortsatta resa.

Karin

Tack för en otroligt inspirerande vecka! Så mycket yoga att jag är rörlig i varenda led, avslappning och meditation för sinnet, härliga vyer av hav och berg…å så maten – allt från underbara luncher till “kockens polenta tavla”. Tack Didi

Kram Susanne

Tusen Tack Didi! Det har varit en underbar vecka på Brac. Jag kom hit förkyld och utarbetad och åker hem med massor av energi och inspiration. Inspiration att förändra mitt liv i små steg som ska bli långsiktiga. Bättre kost och meditation.

Stor kram Maria

2013-04-24 07.02.59

Tack Didi! En härlig resa med mycket avslappning. Tack för att du lagt till yogan i mitt liv. Du är så inspirerande.

Kram Inger

Thank you so much Didi for the wonderful week. It really has been a journey and a learning experience. I truly enjoyed it and this will continue to inspire me on my path. Baba Nam Kevalam

Love, Katja

BORNEO 2013

Tusen tack för en underbar vecka. Intensiv och lugn på samma gång. Jag tycker du har utvecklat oss alla, jag vet att jag har lärt mig massor. Uppskattar att hela paketet varit så genomtänkt och att miljön, maten och aktiviteterna har gått ihop till en helhet. Didi, du inspirerar oerhört! Tack!

Lisa
Tack Didi för underbara dagar på Borneo. Under dessa dagar har jag verkligen landat i mitt sanna jag. Jag har fått så mycket harmoni, ljus, glädje och gemenskap i själen. Ett proffsigt upplagt program och dig Didi som man känner sig trygg med från yogamattan till alla äventyr vi varit med om. Workshopsen ett stort plus! Uppskattar alla små överraskningar och moment på yogaveckan. Alla lärdomar och fina minnen bär jag med mig för resten av livet. Wow-resa!

Anna

Tack Didi för en underbar vecka med allt! Skön yoga och meditation och god, nyttig mat, intressanta föreläsningar och skönt umgänge med goda människor har gett mycket inspiration som jag tar med mig hem till Sverige. Keep up the good work 🙂 Baba Nam Kevalam!

2013-04-20 14.55.32

Marco

Efter två korta/lugna/intensiva veckor är jag glad/ledsen att åka hem. Det har varit lärorikt, skönt, roligt, givande, inspirerande och riktigt härligt att vara här och att lära känna dig Didi! Jag ser fram emot nästa gång vi ses! Terima Kasih!

Mattias

Didi! Tack för en underbar vecka! Andra året i följd och minst lika livgivande och energifullt som förra året. Dessutom “släppte det upp” på ett behagligt sätt i min kropp vid ett av yogapassen och en flera år gammal begränsande spänning släppte. Underbar frihetskänsla! Tack,

Eva

IMG_5417Stort tack för en underbar vecka! Du har rört om både i min kropp och sinne med goda övningar, god mat och nya tankar och spännande möten.
Tack Didi för de mest underbara dagar! Ett genomtänkt program i sin helhet för alla sinnen! Jag är så tacksam för att jag kom iväg på denna resa, fick uppleva och skapa oförglömliga minnen tillsammans med härliga människor. Inget kunde vara bättre. Med vemod lämnar jag denna vackra plats men med glädje skall jag sprida min upplevelse till andra! Tack också för din frikostighet attJanne

hjälpa till med alla våra utflykter under vår “fria” vecka. Det uppskattas verkligen. Du är så inspirerande på så många sätt! Terima Kasih! Baba Nam Kevalam!

Ulrika

IMG_5283

Varmaste tack Didi för en fantastisk upplevelse! Jag har fyllt kropp och själ med ny energi känns det som. Programmet har varit en perfekt kombination med yogans och meditationens stillhet och utflykternas upplevelser. Jag tar med mig nya vanor hem, både vad gäller kost, meditation och förståelse för hur jag och andra fungerar. Tack!

Louise
Väldigt häftigt ställe här, Nuluhon, med alla ljud och olika arter av insekter, djur och fjäriar man aldrig tidigare sett.Tack Didi för en helt fantastisk och oförglömlig resa, på alla sätt både invärtes och fysiskt! En mycket glad och avslappnande tid på Nuluhon och trevliga utflykter! Tack för all hjälp till våra ibland väldigt senkomna infall! 🙂

Kram Carolina

Att bara få vistas på denna vackra plats och att få träffa alla härliga människor är något jag kommer att leva på länge! Mycket bra upplägg med många trevliga utflykter. Didi, du är en underbar människa som det bara lyser om, att bara vistas i din närhet ger energi! TACK för allt!

Kram Eva

BORNEO 2012

Här på Borneo har jag fått uppleva några av de bästa dagarna i mitt liv. Ett otroligt vackert resmål, vacker natur, god mat och intressanta utflykter tar jag med mig som fina minnen. Men viktigast av allt, ro i själen, harmoni och lugn i sinnet. Min kropp känns stark och fylld av energi. Tack Didi och alla fantastiska medresenärer för en underbar tid tillsammans!

Sara

En resa med balsam för själen, sinnet, kroppen och hjärtat. Som nybörjare är jag så tacksam över att få lära mig yogans grunder. Jag lämnar denna rofyllda, spännande och energistarka plats med fantastiska minnen för livet.  Jag har fått en högkoncentrerad vitamininjektion, ett välbefinnande och harmoni att bära med mig på min fortsatta resa genom livet. Nya glädjefyllda bekantskaper och möten, spännande och vackert resmål, nya fantastiska smakupplevelser, nya inre upptäckter. Tack alla för två minnesvärda veckor och ett extra stort tack till dig, Didi, för en mycket väl genomförd vecka! Baba Nam Kevalam!

Cecilia

En vecka rik på både inre och yttre upplevelser. Själ, kropp och sinne har fått sitt i en skön förening. Ett stort tack till Didi och mina medresenärer som  skapat en varm, avspänd, intressant, lärorik, humoristisk och vacker yogaupplevelse.

CIMG0076Monica

Alla var mycket nyfikna på resan och innehållet när jag kom hem. Jag berättade med både gester och tal om det mesta. Man känner direkt energin som denna resa givit när man pratar om den. De sa på jobb att det syndes lång väg att jag varit iväg på något som verkligen givit glädje och energi. När man blundar eller tänker på den så är det som om man är tillbaks igen…mmm…härligt. Tack Didi för veckan, det saknades ingenting.

Ros-Marie

Kropp, själ och sinne får sitt i övermått! Yoga, hälsosam mat, intressanta workshops, välordnade spännande utflykter och ett fantastiskt boende! Med Joyful Journeys får begreppet “all inclusive” en ny innebörd! Tack! Till! Didi!

Eva

Det var konceptet som lockade mig till att spontant boka denna resa. Jag har fyllts med lugn, energi, glädje och gemenskap från vårt härliga retreat, Nuluhon, de många utflykterna och den helt fantastiska Mantanani ön. Ett speciellt tack till dig Didi som planerat denna resa så bra och den omsorg du har gett oss alla genom ditt engagemang. Tack även till Kathie och Shone samt Charlie som verkligen tagit hand om oss!

Lotta

Att börja året med yoga, meditation i sagans djungel, med eget vattendrag och avsluta med en paradisö med sandstrand och azurblått vatten, kan man uppleva med Didi och Joyful Journeys.

IMG_5235

Tack för en fantastisk tid av upplevelser men även stillhet. Jag åker hem fylld av lugn, energi och glädje över att jag valde den här resan. Härligt att möta så många nya människor och Didi, du som har gjort detta möjligt. Baba Nam Kevalam.

Ulrika

Mycket proffsigt upplagd yogakurs med workshops, god och nyttig mat och fint boende. Det hela kryddat med spännande utflykter och goda stunder av att bara vara. Tack Didi för en jättefint genomförd Yogaresa.

Janne

Tack Didi för ännu en fantastisk yogaresa. Denna gång på Nuluhon Garden Retreat. Ett underbart ställe för frusna svenskar att tina upp på. Yoga, hälsosam mat, massage och olika workshops stod på veckans program. Utöver det så gjorde vi intressanta utflykter i omgivningarna.

Kropp och själ och sinne blev som nya på nytt. Efter yogakursen hann vi även med några dagar snorkling och sol på en paradisö i sydkinesiska havet. Tack till alla underbara deltagare på resan som fyllde den med värme och glada skratt. Tack till Kathie, Shone och Charlie på Nuluhon för omtänksamt värdskap och god mat. Din bästa yogaresa hittills – helt perfekt! Tack!

Ann-Christin

MALTA 2011

IMG_5309En fantastisk resa utöver det vanliga. Du kommer hem med ett lugn i själen och en kropp i balans.

Marianne

Det var verkligen en oväntad totalupplevelse för kropp, själ och ande! Och för den vanliga turistmänniskan med. Att dela detta med en grupp personer med samma motiv som jag, att bli professionellt guidad i yoga, meditation, renande mat och turistturer för att upptäcka sitt inre – och den vackra och spännande yttre inramningen – gjorde att jag kunde slappna av och låta mig ledas in i något nytt. Allt var perfekt!!! Tack!!!

Kristina

Spännande resa med trevliga människor, variationer och utbyte, utflykter och god mat. Att få tillfälle att tränga lite mer in i den nya världen som öppnar sig när man börjar med Yoga. Lära sig nytt, att ta med sig hem.

Gabriella

MALTA 2010

IMG_5856

“Tack för underbara dagar på Malta och Gozo! Jag kom stressad och utarbetad och bara efter några dagar var jag mig själv igen. Yoga, meditation, hälsosam mat, underbara omgivningar och ett vänligt och professionellt bemötande hade större effekt än vad jag någonsin vågat drömma om. Jag fick ett eget personligt yogaprogram och det har jag gjort varje dag sedan jag var på Gozo. Känner mig friskare, gladare och mer energifull. Tack!”

Eva

“Personligt utformade yogaövningar varvades med meditation, workshops och intressanta utflykter på Malta. Varje dag något nytt och spännande. Nytta förenades med nöje på ett trevligt och genomtänkt sätt.”

Janne

“När jag kom ner till yogakursen på Malta var jag trött, stressad och sliten.  Allteftersom veckan gick fylldes det på med allt det som är så bra för själen, kroppen och magen. Jag åkte hem NY, harmonisk och energifylld. Kan det bli bättre!”

Ann-Christin

“Coming into the week, I was expecting rest, learning, good food, lots of nice yoga and of course, some fun and play. I got more. I also received community and connection, new personal discoveries and growth, and an incredibly easy and supportive environment to do so. My intentions were both realized and expanded. I will definitely go back and take whoever I can with me!”

Stacy

IMG_5464“A peaceful pause in my everyday “routine” to recharge, regroup and bring awareness to nurturing myself. I especiallyenjoyed collective cooking, yoga, the green clay masks and learning various techniques and models like the Enneagram to help me better my understanding of myself and others. I look forward to the next journey with great joy!”

Iishana