Yogahelger

Yogahelg i Skärhamn utanför Göteborg 24, 25 september 2022

 

På programmet denna helgen står en härlig, både lugn och energigivande yoga samt meditation morgon och kväll,  god vegetarisk mat, skratt och gemenskap!

Under helgen hoppas vi verkligen att du slappnar av, får energi och hittar kraft och glädje. Detta blir ett superbra tillfälle att ta paus från vardagsstressen!

Vi kommer att vara i Yogicas enormt vackra lokal som ligger ovanpå Nordeviks i Skärhamn. Det är en stor, rymlig lokal med stora fönster som vätter ut mot himlen och naturen. 

Kostnad är 1800kr för yoga och lunch i två dagar.

Lördag: 10:00-17:00
Söndag: 10:00-16:00

Boende:
Man kan övernatta på Hav och Logi som ligger i närheten.

Anmälan:
Anmäl dig genom att kontakta didi@joyfuljourneys.se eller ring 0709964897. 

Feedback från tidigare deltagare:

Didi vägleder dig i avslappning, meditation och yoga med genuin glädje och kunskap. Hon ger dig mer än du kan förvänta dig. Tillåt dig att njuta i sällskap med en autentisk och närvarande lärare. Jag ger denna helg 10 av 5 möjliga. 

För mig var det en helg kantad av stillhet och flera olika uppvaknanden. Jag kom med hög förväntan och lämnade med tillförsikt och en nyfikenhet på det som ligger framför. Min själ är glad över denna investering! 

Yogahelgen innehöll omväxlande lugn yoga, meditation och workshop med bra diskussioner, vandring i härlig natur och fantastisk färgrik, inspirerande vegetarisk mat. Didi är en mycket bra guide i yogans värld. Det var en bra blandning av aktiviteter och gav ett stort lugn att ta med sig tillbaka till vardagen. Jag har fått nya verktyg att arbeta med!

En uppiggande och ner-varvande helg som innehöll det mesta. Glädje, kärlek, värme, avslappning, god mat, härliga människor och MASSOR av inspiration. Jag tar med mig allt hem och fortsätter att yoga, meditera och dricka citronvatten. Tack för en alldeles, alldeles, alldeles underbar helg!

Kan verkligen rekommendera en yogahelg med Didi. Ett veckoslut som verkar längre än två dagar med mycket upplevelser, trevliga bekantskaper och superläcker mat. Det hela förgylls av skön yoga och meditation.

En fantastisk helg i otroligt fin miljö! Didi sprider glädje, bjuder på sig själv och sin kunskap och skapar en familjär stämning bland deltagarna. Skön yoga i lugnt tempo gör att en ro och inre frid sprider sig i kroppen. Maten är fantastisk och själen får sitt i meditationer, härliga möten och i den friska havsluften. Rekommenderas varmt!

Man njuter, mår bra, har kul och umgås under två dagar och så yoga, avslappning och meditation som är såååå underbart!

En helg, en ö utan bilar eller affärer och med en grupp människor där man kunde vara precis den man är gjorde underverk för mig! Didi är en genuin insprationskälla och i hennes klasser passar alla in! Nya som erfarna, gamla som unga, vegetarianer eller ej! Min kropp och själ fick en fantastisk start på sommaren och jag skulle rekommendera alla att spendera en sån helg ibland tillsammans med positiva människor eller använda som din egen tid, så som du vill, för att ladda ny energi! Tack till Didi och hennes personal!

En yogahelg som gav mig så mycket. Möte med fantastiska människor i härlig miljö ! Tack Didi för att jag fick vara med och uppleva detta !

Att få komma ut till Häröns fantastiska miljö och dessutom få utöva yoga! Vad mer kan man önska sig. Didi är fantastisk att på ett pedagogiskt sätt förklara alla rörelser då att man får en stor insikt och förståelse för hur viktig yogan är. Man känner verkligen att man har lärt sig mycket och utvecklats i “yogatänket”! Att till detta få en välsmakande vegomat ger verkligen mersmak! Tack Didi för att du arrangerar dessa helger!