Marstrand

Yogahelg på Marstrand

Kom med på en underbar yogahelg till Marstrand! Vi bor på det mysiga varmbadshotellet, Båtellet som ligger precis vid havskanten.

På programmet står härlig yoga och meditation morgon och kväll, men också promenader vid havet, god vegetarisk mat, workshops, skratt och gemenskap!

Du slappnar av, får energi och hittar kraft och glädje!

Kostnad

1900 kr per person.

Detta ingår

– Två dagars kurs med yoga, meditation och workshops om mat, detox, yogahistoria och meditation.

– Frukost, lunch, middag och fika i två dagar.

– Boende i tvåbäddsrum.

Transport

Vi satsar på att ta en färja kl 9.30 (dom går varje kvart) på lördagen och sedan åka tillbaka vid 16.00 eller 17.00 (tiden flexibel efter gruppens önskan) på söndagen. Vi brukar kunna ordna samåkningen så att vi kör endast ett par bilar.

Anmälan

Anmäl dig genom att sätta in avgiften på Bankgiro: 455-5868 (Joyful Journeys). Ring eller maila sedan ditt namn och telefon nummer till Didi på 0709964897 eller maila till didi@joyfuljourneys.se.

Vad tidigare deltagare upplevt

Didi vägleder dig i avslappning meditation och yoga med genuin glädje och kunskap. Hon ger dig mer än du kan förvänta dig. Tillåt dig att njuta i sällskap med en autentisk och närvarande lärare. Jag ger denna helg 10 av 5 möjliga.

Lisa

För mig var det en helg kantad av stillhet och flera olika uppvaknanden. Jag kom med hög förväntan och lämnade med tillförsikt och en nyfikenhet på det som ligger framför. Min själ är glad över denna investering!

Josefine

VÄLKOMNA PÅ EN UNDERBAR YOGAHELG!