Yoga i Sverige

Yoga och Skidvecka 15-21 mars, 2020 – Särna Idre, Dalarna


Välkommen på ett sex dagars långt yoga och skidretreat på den fina Knappgården i Särna. Kjelle och Annika som driver Knappgården tar emot oss med värme och glädje till en atmosfär där allt funkar och inget är krångligt. Detta blir ett underbart retreat i helt fantastiska naturomgivningar. Vi börjar varje dag med yoga och meditation. Vid frukosten packar man ihop sin egen lunch som man tar med ut i backen eller i spåret. Sedan på eftermiddagen blir det ett pass med yoga och meditation igen för att mjuka upp musklerna och slappna av på djupet. På kvällen får vi Knappgårdens fina vegetariska middag!

Yogan är lugn och avslappnande och arbetar specifikt på återhämtning, reglera nervsystemet och att få ny energi samt att du hittar ny kraft och glädje inom dig. Didi har utbildning i Yin Yoga, Mediyoga, Vini yoga och flera andra olika stilar som hon blandar genom passen. Ett superbra tillfälle att ta paus från vardagsstressen! Maten under helgen är vegetarisk och raw food inspirerad men främst är den tillagad av en av Sveriges bästa kockar! Det är ett fokus på bra, god, energigivande mat. Du kommer att få nya tips och kanske lära dig ett par nya recept.

Didi som är läraren under helgen har praktiserat yoga och meditation varje dag i 20 år. Hon har levt som yoga och meditations nunna i 18 år runt om i världen på olika ställen där hon driver hjälpprojekt samt sprider yoga och meditation. Med under helgen kommer även Nandita, en av lärarna från Didis skolprojekt på Bali att vara med och hjälpa till.

Kostnad: 8900kr per person för hela veckan och avser bädd i dubbelrum. För enkelrum är det en extra kostnad på 600 kr.

I priset ingår: Sex nätters övernattning samt kurs med yoga, meditation, workshops och god vegetarisk mat. Frukost, pack-lunch och middag. Boende på den fina Knappgården i Särna. Vi börjar den 15e mars med middag och avslutar den 21e efter frukost.

Anmälan: Anmäl dig genom att maila ditt namn och telefonnummer till Didi på joyfuljourneys@icloud.com och kolla att det finns plats. Swisha sedan halva eller hela avgiften till tel: 0709-964897 (Lena Ekman). Vill du komma tidigare så hör av dig till Annika på Knappgården.

Yogahelg i Skärhamn utanför Göteborg (Våren 2020, datum kommer)

På programmet den här helgen står en härlig, både lugn och energigivande yoga och meditation morgon och kväll, och även promenader, god vegetarisk mat, workshops, skratt och gemenskap!

Du slappnar av, får energi och hittar kraft och glädje. Detta är ett superbra tillfälle att ta paus från vardagsstressen!

Vi har fått chansen att vara i superfina lokaler på Yogica studio ovanför Nordeviks i Skärhamn!

Kostnad meddelas senare så fort datum är bokade.

Lördag: 10:00-17:00
Söndag: 10:00-16:00

Boende:
Man kan övernatta på det fina Hav och Logi som ligger i närheten.

Anmälan:
Anmäl dig genom att swisha till 1235450747 (Joyful Journeys) eller sätta in på BG 455-5868. Maila sedan ditt namn och telefonnummer till Didi på samprajina@icloud.com

Yogahelg på Yangtorp, Skåne (Våren 2020, datum ej spikat ännu)

Behöver du en riktigt skön helg där du får inspiration, djup avslappning, yoga och meditation i vacker miljö, skratt och trevliga samtal? Samt känna dig insluten i en varm och kärleksfull atmosfär? Då är denna helgen FÖR DIG! Det finns även tillfälle till spa-upplevelse med infraröd bastu. Vi håller till på Yangtorp Qigong Sanctuary som ligger vid Hörby i Skåne.

Kostnad: Yangtorp, Skåne 2500 kr (en natt)

I priset ingår: En natts övernattning och två dagars kurs med yoga, meditation, workshops och god vegetarisk mat. Frukost, lunch, middag och fika. Boende i tvåbäddsrum på Yangtorp Sanctuary.

Anmälan: Anmäl dig genom att maila ditt namn och telefonnummer till Didi på joyfuljourneys@icloud.com och berätta vilken helg du vill vara med på samt kolla att det finns plats. Sätt sedan in avgiften på Bankgiro: 455-5868 (Joyful Journeys) eller swisha till 0709-964897 (Lena Ekman)

Feedback från tidigare deltagare:

Didi vägleder dig i avslappning, meditation och yoga med genuin glädje och kunskap. Hon ger dig mer än du kan förvänta dig. Tillåt dig att njuta i sällskap med en autentisk och närvarande lärare. Jag ger denna helg 10 av 5 möjliga. 

För mig var det en helg kantad av stillhet och flera olika uppvaknanden. Jag kom med hög förväntan och lämnade med tillförsikt och en nyfikenhet på det som ligger framför. Min själ är glad över denna investering! 

Yogahelgen innehöll omväxlande lugn yoga, meditation och workshop med bra diskussioner, vandring i härlig natur och fantastisk färgrik, inspirerande vegetarisk mat. Didi är en mycket bra guide i yogans värld. Det var en bra blandning av aktiviteter och gav ett stort lugn att ta med sig tillbaka till vardagen. Jag har fått nya verktyg att arbeta med!

 
 

En uppiggande och ner-varvande helg som innehöll det mesta. Glädje, kärlek, värme, avslappning, god mat, härliga människor och MASSOR av inspiration. Jag tar med mig allt hem och fortsätter att yoga, meditera och dricka citronvatten. Tack för en alldeles, alldeles, alldeles underbar helg!

 

Kan verkligen rekommendera en yogahelg med Didi. Ett veckoslut som verkar längre än två dagar med mycket upplevelser, trevliga bekantskaper och superläcker mat. Det hela förgylls av skön yoga och meditation.

 
 

En fantastisk helg i otroligt fin miljö! Didi sprider glädje, bjuder på sig själv och sin kunskap och skapar en familjär stämning bland deltagarna. Skön yoga i lugnt tempo gör att en ro och inre frid sprider sig i kroppen. Maten är fantastisk och själen får sitt i meditationer, härliga möten och i den friska havsluften. Rekommenderas varmt!

 
 

Man njuter, mår bra, har kul och umgås under två dagar och så yoga, avslappning och meditation som är såååå underbart!

 
 

En helg, en ö utan bilar eller affärer och med en grupp människor där man kunde vara precis den man är gjorde underverk för mig! Didi är en genuin insprationskälla och i hennes klasser passar alla in! Nya som erfarna, gamla som unga, vegetarianer eller ej! Min kropp och själ fick en fantastisk start på sommaren och jag skulle rekommendera alla att spendera en sån helg ibland tillsammans med positiva människor eller använda som din egen tid, så som du vill, för att ladda ny energi! Tack till Didi och hennes personal!

 
 

En yogahelg som gav mig så mycket. Möte med fantastiska människor i härlig miljö ! Tack Didi för att jag fick vara med och uppleva detta !

 
 

Att få komma ut till Häröns fantastiska miljö och dessutom få utöva yoga! Vad mer kan man önska sig. Didi är fantastisk att på ett pedagogiskt sätt förklara alla rörelser då att man får en stor insikt och förståelse för hur viktig yogan är. Man känner verkligen att man har lärt sig mycket och utvecklats i “yogatänket”! Att till detta få en välsmakande vegomat ger verkligen mersmak! Tack Didi för att du arrangerar dessa helger!