Yoga i Sverige

Yogahelg 26-28april, 2019 – Särna Idre, Dalarna

Välkommen på ett tre dagars långt retreat på den fina Knappgården i Särna. Kjelle och Annika som driver Knappgården tar emot oss med värme och glädje till en atmosfär där allt funkar och inget är krångligt. Detta blir ett underbart retreat i helt fantastiska naturomgivningar. Har vi tur får vi snö och kanske kan gå en tur på skidor eller besöka Idre fjäll.

Yogan är lugn och avslappnande och arbetar specifikt på återhämtning, reglera nervsystemet och att få ny energi samt att du hittar ny kraft och glädje inom dig. Didi har utbildning i Yin Yoga, Mediyoga, Vini yoga och flera andra olika stilar som hon blandar genom passen. Ett superbra tillfälle att ta paus från vardagsstressen! Maten under helgen är vegetarisk och raw food inspirerad men främst är den tillagad av en av Sveriges bästa kockar! Det är ett fokus på bra, god, energigivande mat. Du kommer att få nya tips och kanske lära dig ett par nya recept.

Didi som är läraren under helgen har praktiserat yoga och meditation varje dag i 20 år. Hon har levt som yoga och meditations nunna i 18 år runt om i världen på olika ställen där hon driver hjälpprojekt samt sprider yoga och meditation. Med under helgen kommer även Nandita, en av lärarna från Didis skolprojekt på Bali att vara med och hjälpa till.

Kostnad: 3500 kr per person

I priset ingår: Två nätters övernattning och tre dagars kurs med yoga, meditation, workshops och god vegetarisk mat. Frukost, lunch, middag och fika. Boende på den fina Knappgården i Särna.

Anmälan: Anmäl dig genom att maila ditt namn och telefonnummer till Didi på joyfuljourneys@icloud.com och kolla att det finns plats. Swisha sedan halva eller hela avgiften till tel: 0709-964897 (Lena Ekman). Man kan även komma den 25e, torsdag. Det kostar 500 kr att bo en natt extra på Knappgården.

 
Yogahelg 11,12 maj, 2019 – Yangtorp, Skåne

Tantra är riktningen, Mantra är redskapen och Kundalini är vägen. Vi kommer att prata om några av de gamla koncepten inom yoga. Tantra som den uråldriga väg till visdom och andlighet. Hur använder jag ett mantra och varför är det viktigt? En Kundalinii? Kan man ha en sån? Vad gör den?

 

Behöver du en riktigt skön helg där du får inspiration, djup avslappning, yoga och meditation i vacker miljö, skratt och trevliga samtal? Samt känna dig insluten i en varm och kärleksfull atmosfär? Då är denna helgen FÖR DIG! Det finns även tillfälle till spa-upplevelse med infraröd bastu. Vi håller till på Yangtorp Qigong Sanctuary som ligger vid Hörby i Skåne.

Kostnad: Yangtorp, Skåne 2500 kr (en natt)

I priset ingår: En natts övernattning och två dagars kurs med yoga, meditation, workshops och god vegetarisk mat. Frukost, lunch, middag och fika. Boende i tvåbäddsrum på Yangtorp Sanctuary.

Anmälan: Anmäl dig genom att maila ditt namn och telefonnummer till Didi på joyfuljourneys@icloud.com och berätta vilken helg du vill vara med på samt kolla att det finns plats. Sätt sedan in avgiften på Bankgiro: 455-5868 (Joyful Journeys) eller swisha till 0709-964897 (Lena Ekman)

Feedback från tidigare deltagare:

Didi vägleder dig i avslappning, meditation och yoga med genuin glädje och kunskap. Hon ger dig mer än du kan förvänta dig. Tillåt dig att njuta i sällskap med en autentisk och närvarande lärare. Jag ger denna helg 10 av 5 möjliga. 

För mig var det en helg kantad av stillhet och flera olika uppvaknanden. Jag kom med hög förväntan och lämnade med tillförsikt och en nyfikenhet på det som ligger framför. Min själ är glad över denna investering! 

Yogahelgen innehöll omväxlande lugn yoga, meditation och workshop med bra diskussioner, vandring i härlig natur och fantastisk färgrik, inspirerande vegetarisk mat. Didi är en mycket bra guide i yogans värld. Det var en bra blandning av aktiviteter och gav ett stort lugn att ta med sig tillbaka till vardagen. Jag har fått nya verktyg att arbeta med!

 

En uppiggande och ner-varvande helg som innehöll det mesta. Glädje, kärlek, värme, avslappning, god mat, härliga människor och MASSOR av inspiration. Jag tar med mig allt hem och fortsätter att yoga, meditera och dricka citronvatten. Tack för en alldeles, alldeles, alldeles underbar helg!

Kan verkligen rekommendera en yogahelg med Didi. Ett veckoslut som verkar längre än två dagar med mycket upplevelser, trevliga bekantskaper och superläcker mat. Det hela förgylls av skön yoga och meditation.

 

En fantastisk helg i otroligt fin miljö! Didi sprider glädje, bjuder på sig själv och sin kunskap och skapar en familjär stämning bland deltagarna. Skön yoga i lugnt tempo gör att en ro och inre frid sprider sig i kroppen. Maten är fantastisk och själen får sitt i meditationer, härliga möten och i den friska havsluften. Rekommenderas varmt!

 

Man njuter, mår bra, har kul och umgås under två dagar och så yoga, avslappning och meditation som är såååå underbart!

 

En helg, en ö utan bilar eller affärer och med en grupp människor där man kunde vara precis den man är gjorde underverk för mig! Didi är en genuin insprationskälla och i hennes klasser passar alla in! Nya som erfarna, gamla som unga, vegetarianer eller ej! Min kropp och själ fick en fantastisk start på sommaren och jag skulle rekommendera alla att spendera en sån helg ibland tillsammans med positiva människor eller använda som din egen tid, så som du vill, för att ladda ny energi! Tack till Didi och hennes personal!

 

En yogahelg som gav mig så mycket. Möte med fantastiska människor i härlig miljö ! Tack Didi för att jag fick vara med och uppleva detta !

 

Att få komma ut till Häröns fantastiska miljö och dessutom få utöva yoga! Vad mer kan man önska sig. Didi är fantastisk att på ett pedagogiskt sätt förklara alla rörelser då att man får en stor insikt och förståelse för hur viktig yogan är. Man känner verkligen att man har lärt sig mycket och utvecklats i “yogatänket”! Att till detta få en välsmakande vegomat ger verkligen mersmak! Tack Didi för att du arrangerar dessa helger!