Enneagramdag

Du kanske har funderat över att vi är olika, tänker olika, beter oss olika, har olika tempo. Varför gör inte alla som jag?

Vill du förstå dig själv och andra bättre? Vill du ha ett verktyg i livet för att utveckla din självinsikt?

Enneagrammet är ett verktyg som kan hjälpa dig förstå mer om dig själv och även få en större förståelse för andra. Du får en djupare insikt om de strategier som vi har utvecklat och är mer eller mindre medvetna om. 

Ledaren under dagen är Didi som har studerat Enneagrammet på flera nivåer och är utbildad Enneagramcoach. Det blir en blandning av teori, upplevelser, insikter och goda skratt. Du som deltagare är en del av kursen då vi tillsammans belyser våra olikheter/likheter och delar med oss av hur vi tänker och upplever olika situationer.

Didi är yoga och meditationslärare och kommer väva in yoga och meditation under dagen som hjälper oss att lättare integrera de insikter och kunskaper vi får. Dagen startar med ett lugnt yoga pass och därefter djupdyker vi in i Enneagrammet.

Det finns tillfälle att följa upp dagen med hjälp av diskussionskvällar och fördjupningsdagar för dom som har lust med det. Varmt välkommen på en oförglömlig resa!

Pris: 950 kr (yoga, Enneagramkurs, kursmaterial, fika och lunch)
När: 14 november 2020 kl 9:00-18:00
Var: Yogagläntan i Dörröd
Anmälan: Maila Didi på joyfuljourneys@icloud.com eller kontakta Didi Ananda Samprajina på Facebook