Om oss

Joyful Journeys Yoga Holidays drivs av Didi Ananda Samprajina som år 2000 dedikerade sitt liv till att bli yoganunna och meditationslärare inom den andliga yogarörelsen Ananda Marga. Hon genomgick en intensiv träning under fyra års tid, då hon hade mycket lite kontakt med omvärlden, studerade yogisk filosofi  samt praktiserade yoga och meditation 6-7 timmar per dag.

Sedan hon blev klar som yoganunna har hon undervisat i yoga och meditation runt om i världen, bland annat i Taiwan, Sverige, Ryssland, Kalifornien, Malta, Borneo och Bali. Hon har även startat upp och drivit olika välgörenhetsprojekt i olika länder. För närvarande driver hon Ashtaungika Centret och Kupu Kupu School på Bali som är en eftermiddagsskola där barnen får chans att lära sig engelska. Överskottet från Joyful Journeys och yogaresorna används för att utveckla just sådana här olika välgörenhetsprojekt. Genom att delta på en yogaresa är du alltså också med och stöttar.

Hon är även clown och nuförtiden kallar hon sig en “kosmisk clown”. Innan Didi valde att viga sitt liv till yoganunna inom Ananda Marga, utbildade hon sig under tre år i Danmark och USA i clown och fysisk teater. Detta ligger nu i grunden i all undervisning och gör hennes kurser roliga och inspirerande. Många av deltagarna har uttryckt att dom känner sig trygga att bli ledda av Didi och kan därför slappna av ett snäpp djupare. Samt att dom upplever att resorna är fyllda av värme och kärlek.

  • Ananda Marga Yoga och Meditationslärare genom Ananda Marga Pracharaka Samgha
  • Certifierad Yogaterapeut för Kaoverii Kristine Weber hos Subtle Yoga YA E- 500RYT
  • Certifierad Yogalärare genom Ananda Marga Yoga Teachers Training YA 200 RYT
  • Diplomerad instruktör i MediYoga genom Institutet för Medicinsk Yoga Stockholm
  • Certifierad Yinyogalärare för Sebastian och Murielle Pucelle hos With-Yin Yoga.