Meditation

Välkommen på kostnadsfri online meditationskurs genom Facebook live. Varje vecka blir det ett nytt live (som i nödfall även kan ses senare) och deltagarna förväntas öva hemma varje dag.

I enlighet med Ananda Margas tradition så är kursen helt kostnadsfri. Alla skall ha möjligheten att lära sig meditera. I kursen lär du dig grunderna till meditation. Vi går igenom steg för steg hur man gör och vad man gör. Och även den viktiga frågan – Varför skall vi meditera? Detta är även en STUDIE av sinnet och hur det fungerar.

Ananda Margas metod för att meditera kallas även intuitiv vetenskap. Metoden är baserad på yogiska principer och väl beprövad erfarenhet från yogis under hundratals år. Vill du finna den där djupa glädjen långt inom dig själv? Känna dig mer lugn och balanserad? Känner du att den här fysiska världen inte har alla svaren? Det måste finnas något mer bortanför det vi ser och du längtar efter att upptäcka det? Genom den här kursen får du nya insikter och inspiration till att börja meditera dagligen.

Nästa kurs börjar den 7/9, 2020. Anmäl dig genom att kontakta Didi på Facebook eller maila till joyfuljourneys@icloud.com