Meditation

Varmt välkomna på Ananda Marga Meditationsretreat på Ekbackenstugan i Dörröd, Skåne den 1-3 oktober.

Fokus under helgen ligger helt på meditationen. Retreatets mål är att ge deltagarna en upplevelse av att stilla tankarna samt att förstå djupare aspekter av sin meditationsutövning. Morgon och kväll gör vi en stunds lugn yoga tillsammans för att mjuka upp och förbereda kroppen. Det blir även mycket kiirtana (mantrasång och dans) innan varje meditation för att skapa en andlig atmosfär som gör det enklare för oss att komma in i ett djupare tillstånd av meditation. Vissa delar av dagen kommer vi att vara i tystnad. Didi håller några föreläsningar om meditation och vi gör en del aktiviteter för att självreflektera och hitta gemenskap i gruppen.

Du bor med 3-4 andra personer i ett stort och rymligt rum. Helt nyrenoverade, duschar och toaletter finns i ett närliggande hus. Där finns även vedeldad bastu som vi får chans att njuta av en av dagarna under retreatet.

Maten blir en yogisk och utsökt vegetarisk kost helt gluten och laktosfri. Vi hjälps åt med dukning och disk.

När: Välkommen att anlända på fredag eftermiddag 1/10 mellan 17:00 och 18:00 och vi avslutar retreatet efter lunch på söndag den 3/10.

Kostnad: 1500 kr för hela helgen inklusive mat och boende.

Anmälan: Maila Didi på samprajina@icloud.com eller ring/smsa 0709964897.

OBS! Begränsade platser. Max 10 personer. Anmäl dig i tid.