Yogakurser

Nästa kurs börjar tisdagen 7/9 och onsdagen 8/9 – 2021.

Pris: 1190 kr för 12 ggr.

Tisdagar

17:00-ca18:15 samt 19:00-ca 20:15

Onsdagar

17:00-ca18:15

Varmt välkomna!

Det finns mitt i skogen en oväntad glänta som bara kan hittas av den som gått vilse – Tomas Tranströmer

Välkommen till en mysig yogastudio mitt inne i en glänta i skogen. Omgiven av stillhet och lugn hittar du frid inom dig. Vi erbjuder yogaklasser som är mjuka och sköna – bland annat yinyoga, mediyoga, Viniyoga och Ananda Marga Rajadhiraja yoga. Fokus är på att hjälpa nervsystemet slappna av samt stärka nerverna och körtelsystemet för att förbereda kroppen för meditation. Vi har även gratis kurser i meditation.

Yoga med Didi drivs av Didi Ananda Samprajina som år 2000 dedikerade sitt liv till att bli meditationsnunna inom Ananda Marga rörelsen som har två grundpelare – skapa en bättre värld genom service och medmänsklighet samt att lära känna sin inre natur och djupaste jag genom meditation.

Hon har undervisat i yoga och meditation runt om i världen, bland annat i Taiwan, Ryssland, Kalifornien, Malta, Borneo och Bali. Hon har även startat upp och drivit olika välgörenhetsprojekt i olika länder. För närvarande driver hon en eftermiddagsskola på Bali där barnen får lära sig engelska och får chans till ett bättre liv.

Välkommen på en fantastisk resa in i gläntan!